Reviewbeleid en Reviewscores

[vc_row][vc_column][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1460074026002{margin-right: 50px !important;margin-left: 150px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Reviewbeleid:

Games: Ontwikkelaars en uitgevers van games kunnen ons reviewsamples toesturen, na contact met een van de GameTech7 redacteurs. Reviewscores worden op geen enkele manier beïnvloed of vooraf besproken. Regelmatig zullen we games reviewen die we zelf hebben aangeschaft.

Indien de game een grote update heeft ondergaan, behouden we het recht om onze reviews (en reviewscores) aan te passen.

Hardware: Producenten en distributeurs van hardwareproducten kunnen ons reviewsamples toesturen, na contact met een van de GameTech7 redacteurs. Regelmatig zullen we hardware reviewen die we zelf hebben aangeschaft.

Embargo’s en Non Disclosure Agreements: Producten kunnen ook worden toegestuurd voor de releasedatum, waarbij we akkoord gaan met een embargo / non disclosure agreement (NDA). Alle inhoud van de review wordt dan ‘vergrendeld’ tot afloop van het embargo. Een preview van een game publiceren is wel mogelijk.

Reviewscores:

Games: Games zullen we beoordelen op een schaal tot 100. De eindscore is niet noodzakelijk het gemiddelde van alle criteria, sommige elementen zoals gameplay zijn nu eenmaal belangrijker en wegen dan ook meer door om het eindcijfer te bepalen. Voor de overgang tot de nieuwe versie van GameTech7 gebruikten we een verdeling van 1 t.e.m. 10.

Hardware: GameTech7 gebruikt een andere scoreverdeling op het gebied van tech- en hardware reviews. Aangezien dit soort producten moeilijk op een puntenschaal kan voorgesteld worden, maken we gebruik van een drietal awards om de betere tech-producten te belonen. Bronze, Silver en Gold Awards worden uitgereikt in het geval van een zeer goed, uitmuntend en uitzonderlijk product, respectievelijk. Een hardware product dat niet aan deze voorwaarden voldoet, ontvangt bijgevolg geen award.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”40″][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

 1. Review | I Am Bread (PS4) - GameTech7.net

  December 28, 2013

  […] Digitaal reviewexemplaar verstrekt door de ontwikkelaar. Ons reviewbeleid vind je hier. […]

 2. Review | Tales from The Borderlands: Episode 3

  December 28, 2013

  […] Digitale code verstrekt door de ontwikkelaar. Ons reviewbeleid vind je hier. […]

 3. Assassin's Creed Chronicles: China Review - GameTech7

  December 28, 2013

  […] Digitale reviewcode verstrekt door de uitgever. Ons reviewbeleid lees je hier. […]

 4. Review | Dying Light - GameTech7.net

  December 28, 2013

  […] Reviewexemplaar aangeschaft door de reviewer. Ons reviewbeleid vind je hier. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *