Crowdfunding Gadgets

Gemakkelijk productfoto’s maken met de Lightcase

Een professionele productfoto maken is allesbehalve gemakkelijk: je moet zorgen voor een goede verlichting en een goede achtergrond. De Lightcase is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die vaak foto’s neemt van producten en kan het best beschreven worden als een draagbare fotostudio.

576d3fd9ba32d9bbf8ae3f6dfcb73477_large De Lightcase werkt via een heel simpel principe: een draagbare maar kwaliteitsvolle behuizing waarin je een aantal verschillende achtergronden kan plaatsen. De foto’s neem je met een camera aan de voorkant, maar je kan ook met je smartphone een foto nemen vanaf de bovenkant, voor een uniek perspectief op het product. De Lightcase is bovendien ook gemakkelijk opvouwbaar. Snel, simpel en gemakkelijk dus. 1781533897c96c2429a28150b721694c_large Om kleine zaken te fotograferen is de Lightcase zeker geschikt. De makers van het handig dingetje zullen later ook een iets grotere variant uitbrengen. Het product is staat op de website van Kickstarter en is al reeds ‘gefund‘. Na de Kickstarter-periode kan je het product echter nog bestellen op de officiële website.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gadgets Mobile Smartphones en Tablets Tech Tech Nieuws

Samsung Galaxy Camera 2 aangekondigd

Samsung heeft zonet een nieuw de opvolger van de Galaxy Camera aangekondigd. Met het hybride toestel worden een smartphone en
Crowdfunding Nieuws PlayStation Videos Xbox

Alpha gameplaybeelden H-Hour: World’s Elite staan online

De eerste gameplaybeelden van H-Hour: World’s Elite –  de spirituele opvolger van de SOCOM-reeks – zijn vrijgegeven. De game werd via