Mobile Tech Nieuws

Bekende smartphone ‘leaker’ @evleaks stopt ermee

@evleaks is een berucht Twitter-account waar Evan Blass foto’s en details van aankomende smartphones postte nog voor de aankondiging. Blass heeft onder andere de HTC One M8 en de recente NVIDIA Shield Tablet gelekt. @evleaks was een vrij betrouwbare bron, maar ze hadden het lang niet altijd bij het juiste eind. Momenteel heeft het Twitter-account zo’n 187.000 volgers.

Blass lijdt aan MS, een voorlopig nog ongeneeslijke ziekte. Met zijn Twitter-account hoopte hij genoeg geld op te halen, maar dat bleek tegen te vallen. De smartphone ‘leaker’ weet niet wat hij in de toekomst zal doen, al is het wel vrij zeker dat hij terugkeert in de techindustrie.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Smartphones en Tablets Tech Nieuws

Specs Oppo Find 7 bekendgemaakt: 5,5 inch en 1440p

  Smartphone-fabrikant Oppo heeft net enkele specificaties bekendgemaakt van haar nieuwste vlaggenschip: de Oppo Find 7. Het is meteen duidelijk
Featured Mobile Reviews Smartphones en Tablets

Kingdom Rush Frontiers Review

We nemen eens een kijkje naar de allernieuwste Tower Defense game van Ironhide Studios op iOS: Kingdom Rush Frontiers. Frontiers