Featured Nieuws

Introductie video voor Far Cry 4 is spectaculair

Er lijkt maar geen eind te komen aan de reeks impressionante gameplayvideo’s van Sony. In een introductiefilm van Far Cry 4 wordt een stevig woordje uitleg gegeven over de nieuwe sterke punten van de game. Het grafisch aspect is vooral adembenemend. Naast een oog voor details in de prachtige landschappen verweven met mystiek is er voldoende actie voorzien door de realistische voertuigen, helikopters en de fauna en flora.

farcry4

De game lost zijn verwachtingen in, met een zeer aantrekkelijke bonus: de co-up modus. Tijdens je speelsessie kan je letterlijk de hulp inroepen van een vriend om bijvoorbeeld een level onder handen te nemen. Belangrijk is wel dat de vooruitgang dan ook bewaard blijft, je hoeft niet telkens weer de level opnieuw te spelen.

Far_Cry_4_3

Blijkbaar is de favoriete gimmick van de makers het gebruik van olifanten in de strijd, wat dan weer een spectaculaire gameplay geeft. Bekijk de video en oordeel zelf of er sprake is van overdrijving.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=04z45SOAH5k#t=427″]

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Nieuws Videos

Nieuwe trailer van Capcom’s Deep Down

Capcom stuurt een nieuwe trailer van de Free To Play titel ‘Deep Down’ voor PS4 de wereld in.