Crowdfunding Tech Nieuws

Kickstarter voor aardappelsalade haalt $34000

Op Kickstarter zijn er wel vaker gekke projecten te vinden, maar deze is toch echt wel uniek. Er werd namelijk een project op de crowdfundingssite geplaatst voor aardappelsalade. Op moment van schrijven heeft de maker Zack Danger Brown maar liefst 34000 dollar opgehaald; hiermee is het Potato Salad project een van de meest succesvolle Kickstarters ooit. Het streefdoel bedraagt slechts $10.

Ook de zogenaamde Stretch Goals zijn natuurlijk van de partij: Brown gaat het extra geld investeren in betere mayonaise, het inhuren van een chef-kok en is ook van plan om het resultaat te livestreamen.

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Smartphones en Tablets Tech Nieuws

Specs Oppo Find 7 bekendgemaakt: 5,5 inch en 1440p

  Smartphone-fabrikant Oppo heeft net enkele specificaties bekendgemaakt van haar nieuwste vlaggenschip: de Oppo Find 7. Het is meteen duidelijk
Mobile Smartphones en Tablets Tech Nieuws

Xiaomi wil 40 miljoen smartphones verkopen in 2014

Chinese smartphone-fabrikant Xiaomi heeft een heel ambiteus plan voor 2014: het bedrijf wil namelijk 40 miljoen smartphones verkopen het komende