Featured Gaming Nieuws Nintendo PC PlayStation Xbox

Grootste gamecollectie ter wereld wisselt van eigenaar

Tijdens een online veiling is de grootste gamecollectie ter wereld verkocht. Michael Thommason uit New York die eerder met zijn collectie een vermelding kreeg in het Guiness Book of World Records, kon het eindelijk over zijn hart krijgen om de verzameling te verkopen.

64617

Thomasson verkoopt wegens financiële nood. De 750.250 dollar die werd geboden was dan ook welkom, meer dan 12.000 games wisselden van eigenaar. De verzameling was in alle parameters uniek met 2600 titels nog in folie, en meer dan 8300 games in complete staat inclusief verpakking en instructieboekjes.

510

Er waren 56 bieders op de veiling. Een game ging gemiddeld voor 68 dollar over de toonbank. Thomasson sluit niet uit dat hij ooit nog eens een nieuwe collectie start. Het is waarschijnlijk met heel veel pijn in het hart dat hij afstand deed van zijn passie.

michael-thomasson

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=JWfx2ZX5BuM”]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden