OnePlus X smartphone geïntroduceerd

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

De OnePlus X smartphone best een eigenaardig toestel. Het Chinese merk brengt een high-end smartphone met een laag prijskaartje: het concept kennen we al van de OnePlus One en de OnePlus Two, maar de X gaat nog een stapje verder. Met een prijskaartje van €269 is de OnePlus X nog een stuk goedkoper.

Ondanks de lage prijs is de OnePlux X geen mid-range smartphone. Met een 5 inch 1080p Super Amoled scherm, snelle Snapdragon 801 processor, 3GB RAM-geheugen, uitbreidbaar geheugen en twee uitstekende camerasensoren van 13 en 7,6 megapixels mag de OnePlus X zich vergelijken met de duurdere concurrerende toestellen. Het ontwerp van de X doet een beetje denken aan de glazen iPhones en ook OnePlus zelf zegt dat er bij dit toestel meer nadruk werk gelegd op het design.

OnePlus X - OnePlus.net - Google Chrome

OnePlus zal het bekende invite-systeem hanteren gedurende één maand. Je zal dus voorlopig een uitnodiging moeten bemachtigen als je de OnePlus X in huis wilt halen. Na deze invite-periode van een maand zal de smartphone ook zonder invite te bestellen zijn.

Leave a Comment