OnePlus X smartphone geïntroduceerd

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

De OnePlus X smartphone best een eigenaardig toestel. Het Chinese merk brengt een high-end smartphone met een laag prijskaartje: het concept kennen we al van de OnePlus One en de OnePlus Two, maar de X gaat nog een stapje verder. Met een prijskaartje van €269 is de OnePlus X nog een stuk goedkoper.

Ondanks de lage prijs is de OnePlux X geen mid-range smartphone. Met een 5 inch 1080p Super Amoled scherm, snelle Snapdragon 801 processor, 3GB RAM-geheugen, uitbreidbaar geheugen en twee uitstekende camerasensoren van 13 en 7,6 megapixels mag de OnePlus X zich vergelijken met de duurdere concurrerende toestellen. Het ontwerp van de X doet een beetje denken aan de glazen iPhones en ook OnePlus zelf zegt dat er bij dit toestel meer nadruk werk gelegd op het design.

OnePlus X - OnePlus.net - Google Chrome

OnePlus zal het bekende invite-systeem hanteren gedurende één maand. Je zal dus voorlopig een uitnodiging moeten bemachtigen als je de OnePlus X in huis wilt halen. Na deze invite-periode van een maand zal de smartphone ook zonder invite te bestellen zijn.

Leave a Comment