Featured Gaming Nieuws PS4

Special: PlayStation Press Conference Parijs Recap

Het is Paris Games Week en Sony stond klaar om een heuse persconferentie te geven over aankomende PlayStation 4 titels en uiteraard ook de langverwachte PlayStation VR accessoire. Tijd om de belangrijkste aankondigingen op een rijtje te zetten.

Nieuwe trailers voor Black Ops 3 en Battlefront

https://www.youtube.com/watch?v=eEfWCLnmeME

Street Fighter V 

Capcom toonde ook een gloednieuwe trailer voor de console exclusive Street Fighter V, met de aankondiging dat het populair personage Dhalsim terugkeert. Verder werd ook vermeld dat er zes nieuwe personages zullen toegevoegd worden tot één jaar na de release. Deze nieuwkomers kan je vrijspelen met in-game currency.

Reveal: Tekken 7 onderweg naar PlayStation 4 en PlayStation VR

Battleborn zit boordevol actie

Het ontwikkelteam achter de Borderlands-reeks toont Battleborn uitgebreid in een nieuwe trailer en komen we zo ook meer te weten over de game: zo zullen er single player en splitscreen mogelijkheden zijn.

Reveal: 4 PlayStation 4 exclusives

Wie dacht dat er weinig exclusieve titels uitkwamen voor de PS4 heeft het duidelijk mis: Sony kondigt namelijk drie nieuwe titels aan en een releasedatum voor No Man’s Sky: juni 2016. De aangekondigde games zijn Boundless, Vector in samenwerking met Avicii en Matterfall van Housemarque.

https://www.youtube.com/watch?v=3NN-bXuRsZ8

Driveclub Bikes nu verkrijgbaar

Evolution Studios komt een volledig nieuw hoofdstuk in de Driveclub franchise: Driveclub Bikes. Wie niet genoeg kan hebben met de versie met vier wielen, kan nu dus ook met motoren terecht. Driveclub Bikes is vanaf nu in de PlayStation Store te vinden.

Reveal: Uncharted 4 Multiplayer

Naughty Dog heeft ons al heel wat gameplaybeelden laten zien van Uncharted 4’s single player mode, maar in bovenstaande trailer wordt ook de multiplayer uit de doeken gedaan met toch een aantal nieuwe elementen. Beschikbaar vanaf 18 maart 2016, maar eigenaars van The Nathan Drake Collection kunnen in december met een beta aan de slag.

Reveal: Until Dawn: Rush of Blood voor PS VR

Naast de eerder aangekondigde titels voor PlayStation VR zoals Rigs en Battlezone toont Sony ook Until Dawn: Rush of Blood.

Reveal: Robinson: The Journey voor PlayStation VR

Crytek neemt ons mee naar een virtuele wereld vol gigantische dinosaurussen.

Reveal: Gran Turismo Sport voor PS4 en VR

Een van de grotere aankondigingen van de avond was GT Sport, een aankomende titel voor PS4 in de alom bekende Gran Turismo franchise. Virtual Reality fans zullen blij zijn te horen dat GT Sport virtual reality ondersteunt.

Reveal: Detroit van Quantic Dream

Wat gebeurt er met een artificiële intelligentie als ze een fabriek verlaat? Wat betekent het om mens te zijn? Quantic Dream wil deze ingewikkelde vragen verder beantwoorden in de nieuwe PS4-exclusive Detroit.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden