Wedstrijd: Tales from the Borderlands, PC

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Om in de kerstperiode te komen beginnen we al met het uitdelen van cadeautjes. Win: Het volledige seizoen van Tales from The Borderlands op PC t.w.v €22,99. De winnaar krijgt een digitale code toegestuurd die geactiveerd kan worden via Steam.

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet je onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden. Om je winkansen te vergroten, kan je ons volgen op sociale media, deze wedstrijd delen via sociale media en/of inschrijven op onze nieuwsbrief. Deze extra acties worden ten zeerste geapprecieerd maar zijn niet verplicht om deel te nemen aan deze winactie. Om de wedstrijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen gebruiken wij LockerDome als platform, waar automatisch een winnaar wordt gekozen uit de inzendingen door willekeurige trekking. Hiervoor moet je wel even een gratis LockerDome account aanmaken, maar dat kan vrij snel.

De wedstrijd loopt tot 21 december 2015, 16:30. Crewleden zijn uitgesloten van deelname en de uitgebreide wedstrijdvoorwaarden vind je hieronder.

Wedstrijdvraag: Welke score behaalde Tales from The Borderlands: Episode One in onze review? 

Tip: het antwoord kan je hier terugvinden.

Leave a Comment