Gaming Nieuws

Bandai Namco en Codemasters verlengen uitgeversovereenkomst voor 2014

NAMCO BANDAI Games kondigt aan de uitgeversovereenkomst met Codemasters voor een jaar te hebben verlengd. De overeenkomst houdt onder meer de volledige distributie van alle fysieke games in 2014 in, samen met bepaalde uitgaves via digitale distributiekanalen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

Namco_Bandai_Games-+-codemasters
Voortbouwend op de eerste overeenkomst in 2010, zal NAMCO BANDAI Games ook in 2014 voor de distributie zorgen van Codemasters’ games in Europa en Amerika, maar voor het eerst neemt het ook de digitale distributie op zich in dezelfde regio’s, uitgezonderd Steam en enkele additionele e-tailers. De overeenkomst omvat alle belangrijke toekomstige games die anders door Codemasters via het Codemasters Racing-label worden gepubliceerd, inclusief enkele nog onaangekondigde titels.

“Ons bedrijf is trots dat het de samenwerking met Codemasters mag voortzetten en om verder te kunnen bouwen op het succes waar we nu reeds van mochten genieten om knappe games overal te kunnen verdelen. We staan te popelen om Codemasters’ nieuwe producten aan onze line-up toe te voegen en kijken uit naar de nog niet aangekondigde toptitels,” aldus Alberto González Lorca, VP Third Parties, NAMCO BANDAI Games Europe.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden