Featured Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Batman: Arkham Night aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman™: Arkham Knight aan, Rocksteady Studios’ slotstuk van de bekroonde, succesvolle games Batman™: Arkham Asylum en Batman™: Arkham City. Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en zal exclusief beschikbaar zijn voor PlayStation®4, Xbox One, en Windows PC. De game staat gepland voor wereldwijde release in 2014.

In dit explosieve finalestuk van de Arkham serie staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, die hij gezworen heeft te beschermen. De Scarecrow keert terug en voegt zich bij een imposante lijst superschurken, waaronder Penguin, Two-Face en Harley Quinn om The Dark Knight voor altijd te verslaan. In Batman: Arkham Knight introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobile, die voor het eerst in de franchise bestuurbaar is. De toevoeging van dit legendarische voertuig, samen met de bejubelde gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven.

BAK_Key Art_FINAL!

Batman: Arkham Knight is het hoogtepunt van onze enorm succesvolle franchise,”aldus Martin Tremblay, Directeur Warner Bros. Interactive Entertainment. “We bieden spelers de meest uitgebreide en indrukwekkendste titel uit de serie. Het Rocksteady Studios team is gefocust op de uitstekende gameplay waarom ze bekend staan en brengt een geweldige nieuwe ervaring voor gamers en Batman fans.”

“Het team van Rocksteady Studios steekt enorm veel werk in het ontwikkelen van het laatste hoofdstuk van onze Batman: Arkham trilogie, zodat fans kunnen ervaren hoe het is om Batman te zijn,” aldus Sefton Hill, Game Director bij Rocksteady Studios. “We zijn erg verheugd de game voor next-gen platforms te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we de designelementen die we vanaf het begin voor ogen hadden, zoals de Batmobile en hoe deze de capaciteiten van Batman vergroot, tot leven brengen in een zeer gedetailleerde, complete Gotham City.”

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=RUhcQvlOm7k”]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden