Gaming Nieuws

Bevestigd: Advent is een XCOM game

Het is bevestigd: Advent is een nieuwe XCOM game. De game krijgt al een tijdje een hoop teasers op de social media pagina’s van 2K, en heeft ook haar eigen site gekregen. De onthulling vindt pas binnen twee dagen plaats, maar wij bij Gametech7 zijn erin geslaagd om de geheime code op de Advent site te kraken.

Op de website vinden we namelijk een PDF bestand terug. Een aantal van die letters in het rood zijn geen onderdeel van de afbeelding, maar zijn selecteerbaar als tekst. Bovendien vinden we ook hier een aantal letters terug. Als we al die letters op een rijtje zetten, krijgen we dit resultaat:

G F I I O L I D N Co V O

Op zich weinig opmerkelijk, tenzij we de volgende een beetje aanpassen:

V I G I L O Co N F I D O

Vigilo Confido kennen we natuurlijk als de slagzin van de game XCOM: Enemy Unkown. Bij deze is het dus bevestigd: Advent is een nieuwe XCOM game!

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden