Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Dangerous Golf onthuld door ex-Burnout ontwikkelaars

Three Fields Entertainment, opgericht door de makers van de populaire Burnout-franchise, komen met een gloednieuwe game. Dangerous Golf staat gepland om in mei te verschijnen voor PC, PS4 en Xbox One en zou allesbehalve een doorsnee golfgame worden.

In Dangerous Golf is het de bedoeling om zo veel mogelijk vernietiging te zaaien, terwijl je moeilijke trickshots probeert te behalen. Hole in one? Dat is een onbekend concept in Dangerous Golf. Je krijgt namelijk enkel punten voor het vernietigen van objecten, afkaatsen van de muren en de bal zo ver mogelijk van een hole zien te krijgen. Nadien kan je een explosieve SmashBreaker-modus activeren waarmee je het golfballetje in een krachtige bom omtovert. Een aantal screenshots van de gekke golfgame vind je hieronder:

DangerousGolf1 DangerousGolf2 DangerousGolf3

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden