Gaming Nieuws PS4

De aankondiging van Mirror’s Edge: Catalyst, geen vervolgverhaal

Electronic Arts heeft gisteren eindelijk iets vrijgegeven voer Mirror’s Edge: Catalyst. Verrassend is dat DICE deze Catalyst niet zien als een sequel, het is eerder een compleet nieuwe start, zelfs een re-evaluatie van de eerste game systems.

mirrors-edge-enemy

DICE stelt verder dat ondanks hun eeuwige affectie voor de eerste game, ze wisten dat het spel veel meer in zijn mars kon hebben. Volgens hen is het een spelwereld met een ziel, het was ongezien, en innoverend. Daarom hebben ze besloten om de nieuwe Mirror’s Edge nog aantrekkelijke r te maken voor een nieuwe generatie spelers.

f5V59QNwkiY9.878x0.Z-Z96KYq

Men kan dus niet spreken van Mirror’s Edge 2. Het is een nieuwe visie, in de geest van de eerste game met dezelfde filosofie, maar anders. Vooral de verhaallijnen worden veel dieper uitgegraven, bovendien is er een belofte van een totaal nieuwe gameplay.

Nu nog afwachten of de bewering dat het geen reboot of sequel is, daadwerkelijk ook klopt.

EAi9dmAeudbZ.878x0.Z-Z96KYq

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_557853427d0c2_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”Mirror’s Edge:Catalyst” name=”Mirror”s Edge:Catalyst” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden