Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Deze Special Edition van Dying Light kost 10 miljoen

Dat Limited, Special en Collector’s Editions van videogames nogal aan de dure kant kunnen uitvallen, is geen uitzondering. De ontwikkelaars van Dying Light zien het echter heel groot: om de release van de Enchanced Edition van het spel en het bijhorende DLC-pakket The Following te vieren doen ze de Spotlight Edition uit de doeken met een prijskaartje van maar liefst 10 miljoen dollar.

Wat krijg je allemaal voor dat mooi bedrag? Maar liefst vier (!) exemplaren van Dying Light: Enchanced Edition, acteerlessen van Roger Craig Smith om een bijrol te krijgen in – het wellicht onbestaande – Dying Light: The Movie. Je krijgt er ook een screening tour bij, een personal trailer, parkour training, een off-road driving course, VIP-tickets, een make-up sessie en het originele script. Ten slotte mag je ook je stem ontlenen aan de protagonist van de game, Kyle Crane in een aangepaste versie van Dying Light. Wie geld te veel heeft kan de Special Edition bestellen bij de Britste keten GAME.

DyingLightSpotlight

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden