Doom krijgt releasedatum en Collector’s Edition

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Dat de reboot van DOOM in 2016 ging verschijnen was al langer bekend, maar nu doet Bethesda Softwards ook een specifieke releasedatum uit de doeken: DOOM zal vanaf vrijdag 13 mei beschikbaar zijn.

Bethesda onthult ook diens plannen voor een kwalitatieve collector’s edition van DOOM die wereldwijd bij de deelnemende handelaars zal verkrijgbaar zijn. De gelimiteerde DOOM collector’s edition, gecreëerd in samenwerking met TriForce, bevat een exclusief 12” groot verzamelbeeldje van een van de games meest iconische demonen: de Revenant. Gemodelleerd naar de in-game 3D-bestanden, staat de demonische Revenant op een met LED-verlichte basis met intern een traag draaiende turbine uit de UAC-faciliteit van op Mars. In de DOOM collector’s edition zit ook een exemplaar van de game, verpakt in een exclusieve, strijdklare, metal case.

fbf92031-235d-4ba9-98e6-72b11f6ec221

Je kan een pre-order van de DOOM collector’s edition bij de deelnemende handelaars plaatsen aan de prijs van € 129,99. Spelers die de DOOM collector’s edition of de standaard editie pre-orderen, zullen de Demon Multiplayer Pack als extra ontvangen waar een unieke demonen pantserset met drie skin variaties in zit, alsook zes metaalkleuren en id-logo patronen die op wapens en pantsers kunnen worden aangebracht. Daarnaast krijgt men ook nog eens een set van zes Hack Modules erbij – eenmalig te gebruiken items die je van een boost voorzien tijdens multiplayer wedstrijden.

En last but certainly not least: Bethesda geeft ook een gloednieuwe gameplaytrailer vrij die je hieronder kan bekijken.

Leave a Comment