Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

DOOM laat bloederige gameplaybeelden zien

DOOM was misschien wel de meest mysterieuze titel van de Bethesda persconferentie, aangezien er nog niet erg veel over de game bekend was gemaakt. Gelukkig werd de bloederige shooter uitgebreid getoond in een aantal gameplaybeelden:

https://www.youtube.com/watch?v=JpejIwm9Sfw

https://www.youtube.com/watch?v=owWhP1TtuEk

rsz_1rsz_screenhunter_94_jun_14_2219_720

Verder werd ook bekendgemaakt dat de game draait op de nieuwste id Tech engine met versienummer 6. De ontwikkelaars geven echter de voorkeur aan de naam ‘id Tech 666’. Hoewel de beelden hierboven puur over de singleplayer campagne van DOOM gaan, zal de game ook een multiplayer modus bevatten. Voor het eerst kunnen gamers ook zelfs een aantal levels in elkaar knutstelen dankzij de DOOM Snapmap functie.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden