Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

E3 Recap: Bethesda persconferentie (Dishonored 2, Skyrim, Quake Champions…)

De persconferentie van uitgever Bethesda gemist tijdens de E3? Hieronder schotelen we je een handige recap voor.

Quake Champions

De persconferentie van Besthesda werd meteen ingezet met een onthullingstrailer voor Quake Champions, een nieuwe multiplayer Quake game die voorlopig enkel bevestigd is voor pc. Gameplaybeelden krijgen we niet te zien, maar de trailer geeft je wel al een beeld van de nieuwe arena shooter.

The Elder Scrolls: Legends

Bethesda heeft ook The Elder Scrolls: Legends onthuld, een stategische cardgame voor pc, Mac, iOS en Android.

DLC voor DOOM uit de doeken

De eerste DLC content voor DOOM is uit de doeken gedaan, en het eerste pakket zal de naam Unto the Evil meekrijgen. Verder zal de game ook gratis updates ontvangen en nieuwe game modi met zich meebrengen. Zo keren onder andere Deathmatch, CTF en Capture & Hold terug.

Skyrim Special Edition aangekondigd

Het populaire The Elder Scrolls V: Skyrim krijgt een geremasterde versie voor zowel pc, Xbox One als PS4. Naast opgepoetste graphics zal de Special Edition ook mods ondersteunen op consoles en alle DLC is inbegrepen. Skyrim Special Edition verschijnt eind oktober.

Fallout 4 DLC

Verder werden ook drie nieuwe uitbreidingen onthuld voor Fallout 4. Contraptions, Vault-Tec Workshop en Nuka World zullen binnenkort beschikbaar zijn. In de trailer hierboven worden ze verder uit de doeken gedaan. Ook zal Fallout Shelter een grote update krijgen met nieuwe vijanden en personages, waarvan er volgende maand een pc-versie verschijnt.

Prey wordt opnieuw aangekondigd

Arkane Studios werkt aan een nieuwe Prey game, geen langverwachte sequel, maar eerder een reboot van de eerste game. Prey moet ergens volgend jaar verschijnen voor pc en consoles.

Dishonored II toont nieuwe gameplay

https://youtu.be/lNFtACeifcU

Dishonored II was het slotstuk van de Bethesda persconferentie en de game werd voorzien van een gloednieuwe gameplaytrailer. Dishonored II verschijnt op 11 november voor pc, PS4 en Xbox One.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden