Featured Gaming PS3 Xbox 360

EA kondigt FIFA World Cup Brazil 2014 aan

Electronic Arts heeft vandaag EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™ aangekondigd, de enige officiële game waarmee je alle drama en spanning van het belangrijkste voetbalevenement ter wereld kunt beleven. EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil beschikt over de grootste verzameling functies ooit in een toernooititel van EA SPORTS. Er zijn vernieuwingen en verbeteringen aan de gameplay, en de presentatie van de game vangt prachtig de kleur en sfeer van het bruisende Brazilië. Het lot van je land ligt in jouw handen.

EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil bevat talloze vernieuwingen en verbeteringen aan de bekroonde gameplay van EA SPORTS FIFA 14 die ervoor zorgen dat jij als speler invloed kunt uitoefenen op het lot van je land. Dankzij Explosieve bewegingen kun je met en zonder bal versnellen, vertragen en van richting veranderen en met de nieuwe functie Beheersing van wereldklasse kun je Actief dribbelen en Haarscherpe passes geven. Je voelt de kracht en techniek van al je nationale voetbalhelden. Honderd nieuwe animaties, onder andere voor passes, reddingen en strafschoppen, maken het spel in de game net zo dramatisch en onvoorspelbaar als op het echte toernooi.

De game ligt vanaf 17 april 2014 in de winkel voor PS3 en X360.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden