Android Gaming Nieuws PC

Epic Games toont Bullet Train voor Oculus Rift

Epic Games werkt momenteel aan een shooter in virtual reality voor de Oculus Rift en ook de Samsung Gear VR. Bullet Train is vooral een futuristische shooter waar je het opneemt tegen een politiemacht in de toekomst. Bullet Train wordt momenteel niet ontwikkeld als volledige game, het is volgens Epic meer een uitgebreide techdemo. Het spel maakt hiervoor gebruik van de recent aangekondigde Oculus Touch controllers.

Bullet Train bevindt zich in een speelbare fase en Epic heeft hieronder een trailer van het project vrijgegeven. Of Bullet Train dan uiteindelijk ook nog het levenslicht ziet als voorwaardige game, valt nog af te wachten.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden