Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Fallout 4 officieel aangekondigd

Bethesda bevestigt vandaag de wereldwijde release van Fallout 4, de volgende generatie van open-world gaming.  De wereldpremière van de game zal plaatsvinden op de E3 Showcase van Bethesda die gepland staat op 14 juni in het Dolby Theatre in Hollywood.

We weten wat deze game voor iedereen betekent, zegt Game Director Todd Howard, de technologie en mogelijkheden van vandaag zorgen ervoor dat we ambitieuzer dan ooit mogen zijn.  We zijn nooit enthousiaster geweest over een game en kunnen niet wachten die met de wereld te delen.

Fallout 4 is in ontwikkeling voor PC, PS4 en Xbox One. Boxarts werden al gelekt, maar meer informatie verwachten we natuurlijk op de E3 beurs binnen een kleine twee weken. Een aankondigingstrailer is er echter wel al:

https://www.youtube.com/watch?v=Lnn2rJpjar4

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden