Android Gaming iOS Mobile

Fallout Shelter is een wereldwijd succes

Fallout Shelter, de gratis mobiele game van Bethesda bestemd als opwarmertje voor de release van Fallout 4 later dit jaar, doet het erg goed. De game staat in 48 landen op nummer 1 van meest gedownloade games in de App Store.

“We spelen voortdurend games op onze telefoon, en we hebben er altijd één willen maken” zegt Todd Howard, Game Director bij Bethesda Game Studios. “Dat onze eerste mobiele game meteen zo’n respons krijgt, is ronduit geweldig.  Het toont aan dat gamers diepgang weten te waarderen en dat ze evenveel van Fallout houden als wijzelf.”

Fallout Shelter wist al snel de lijst van meest gedownloade apps aan te voeren, vóór King’s Candy Crush, om de derde meest gedownloade app in de US te worden, en wordt geprezen voor de leuke en verslavende gameplay en de gebruiksvriendelijke benadering van in-app aankopen.

Fallout Shelter blijft de meest gedownloade gratis game in de App Store & de wereldwijde dagelijkse speelsessies overschreden de 70 miljoen. De game komt binnenkort uit voor Android toestellen, nog even geduld dus.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden