Gaming Nieuws PC PlayStation Videos Xbox

Fantastische Story Trailer van Far Cry 4

Kyrat is een regio die zich hoog in de Himalaya’s bevindt. Spelers reizen door diverse en gedetailleerde omgevingen, van de dik beboste jungle tot de besneeuwde bergtoppen. Deze prachtige omgeving wordt wel geteisterd door een burgeroorlog. Zelfs lang na de troonovername van Pagan Min, blijft de strijd tussen zijn leger en de rebellen duren.

Spelers kruipen in de huid van Ajay, een jonge man wiens banden met Kyrat diep gegrond zijn, maar niet echt gekend door hem zelf. Hij is naar Kyrat gereisd om de laatste wens van zijn moeder te vervullen, maar de beslissingen die hij maakt tijdens zijn avontuur zijn van grote invloed op het lopende conflict.

[su_youtube url=”youtube.com/watch?v=gA96uI3AEfw”]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden