2DS/3DS Gaming Nieuws

Final Fantasy Explorers aangekondigd voor 3DS

Square Enix kondigt vandaag aan dat het nieuwe, actievolle RPG-avontuur Final Fantasy Explorers naar Europa zal komen, exclusief voor Nintendo 3DS. Spelers onderzoeken alleen of samen met maximaal drie andere Explorers kerkers op zoek naar kristallen die verspreid liggen over de hele wereld, waarbij ondertussen gevechten moeten worden geleverd met klassieke vijanden uit de Final Fantasy-serie.

De game richt zich op samen spelen met vrienden en maakt gebruik van een geavanceerd system waarbij Explorers kunnen uitblinken in 20 bekende èn nieuwe jobs, waaronder Knight, Monk, Black Mage en White Mage, om de machtigste monsters uit het rijk te kunnen verslaan en ze te rekruteren om gevechten mee aan te gaan. Spelers hebben de mogelijkheid om de krachten van monsters aan te roepen zoals Ifrit en Bahamut en om te transformeren in andere legendarische personages uit de franchise via de “trance”-optie. De multiplayer-mogelijkheden worden mogelijk gemaakt dankzij de draadloze communicatiefuncties van de Nintendo 3DS.

Final Fantasy Explorers is verkrijgbaar vanaf 29 januari 2016 voor Nintendo 3DS. Een aantal screenshots van de game vind je hieronder:

Alexander_ Dark Knight Diablos__04 Leviathan_ VJB Quest_

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden