Gaming PC PlayStation Videos Xbox

Gloednieuwe gameplay video van Wolfenstein: The New Order

Ondanks het feit dat ze onderbemand en te licht bewapend zijn, moet het verzet zich laten gelden.  In de nieuwste trailer voorWolfenstein: The New Order  Nowhere to Run, moeten B.J. Blazkowicz en het verzet Generaal Deatshead en zijn legioen Nazi’s bekampen, ook al lijkt hij geringe kans op slagen te hebben.

[su_youtube url=”http://youtu.be/szgprMlcvyA”]

Wolfenstein: The New Order, in ontwikkeling bij MachineGames, blaast nieuw leven in de alom bekende franchise die aan de wieg stond van het first-person shooter genre. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren ’60, waar het monsterlijke naziregime geavanceerde technologie heeft gebruikt om de Tweede Wereldoorlog te winnen en voortaan met ijzeren vuist over de wereld regeert. De game laat je door Europa trekken om in een heroïsche missie de oorlogsmachines van de nazi’s te vernietigen.

De nieuwe Wolfenstein zal in Europa voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC releasen op dinsdag 20 mei.  Als bonus krijgt iedereen die de game pre-ordert toegang tot de DOOM Beta die bij Wolfenstein: The New Order zit.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden