Gaming Nieuws PS4

Gratis PS+ editie van Driveclub uitgesteld

Driveclub, de realistische racer van Evolution Studios lanceerde op 8 oktober 2014, bijna een jaar na de oorspronkelijke releasedatum. Leden van de betalende PS+ dienst zouden op dezelfde dag ook een gratis uitgeklede versie van het spel mogen ontvangen, maar die werd nu voor onbepaalde duur uitgesteld.

De reden werd bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Evolution Studios. Momenteel kunnen de Driveclub servers de vele spelers niet aan en vindt er onderhoud plaats. Hierdoor wil de ontwikkelaar de instroom van honderdduizenden nieuwe spelers even uitstellen, totdat de servers op punt staan.

Wanner we dan toch Driveclub: PS+ Edition mogen verwachten is nog niet bekendgemaakt. De gewone versie kan je echter wel al downloaden uit de Store.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden