Gaming Nieuws PS4

Grote update en DLC-plannen voor Alienation uit de doeken

Housemarque, het team achter Alienation, heeft vandaag een nieuwe update voor de PS4 Exclusive aangekondigd die onder andere lokale co-op met zich meebrengt. Ook brengt de gratis update twee nieuwe moeilijkgraden: Expert en Master. De vijanden zijn een hoop sterker – maar hetzelfde kan gezegd worden over de loot die je kan verzamelen. Verder zijn er ook nieuwe kleuren voor munitie en zal je je scores kunnen vergelijken in Leagues. De update gaat gepaard met een aantal nieuwe trofeëen en nieuwe Hero Levels.

Ook een eerste DLC-pakket werd voor de game aangekondigd, het Survivor-pakket. In dit pakket vind je de nieuwe Vortex Grenade, samen met de mogelijkheid om alle Primary Wapens te gebruiken voor de Hero Levels. Dit DLC-pakketje verschijnt voor 2,99 maar maakt ook deel uit van de Season Pass €7.99 zal kosten.

Zowel de gratis update, het Survivor DLC pakket en de Season Pass verschijnen op 5 juli.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden