Gaming Nieuws PC Xbox One

Halo’s Arbiter onderweg naar Killer Instinct?

De ontwikkelaars van de Xbox One en Windows 10 exclusive Killer Insinct zijn volop bezig met de voorbereidingen voor Killer Instinct Season 3, dat opnieuw heel wat maps en nieuwe personages introduceert. Eerder was al Rash bevestigd, een van de schildpadden uit Rare’s Battletoads. Microsoft toont nu ook een trailer voor nieuw personage Kim Wu, maar het is vooral de einde van de trailer die de aandacht trekt. We zien namelijk een teaser en wat Halo-gameplay waar de Arbiter centraal staat. Vlak erna krijgen we het Killer Instinct logo te zien. De kans dat Arbiter effectief een nieuw personage is in het nieuwe seizoen van Killer Instinct is dus vrij groot.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden