Hatred haalt nu al een storm van controverse over zich heen

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Destructive Creations heeft een eerste trailer op het publiek losgelaten van Hatred, een game die nu al heel wat stof doet opwaaien. In deze shooter speel je namelijk iemand die een haat heeft tegenover heel de wereld. Het is bijna een orgie van moord en geweld.

ccxtkms3mxj0ulxg2dnf_gzk9.640.jpg

De game doet onvermijdelijk denken aan de vele reality shootouts die gebeuren op Amerikaanse scholen. De reacties zijn dan ook niet mals, kritiek wordt met vrachtwagens aangevoerd. Enkelen vinden de game geniaal anderen totaal ongepast en wansmakelijk.

6e358bc9b5fd815a94ab973a177f4b6c

Men had ergens nog gedacht dat de studio de game zou gaan aanpassen maar de Poolse ontwikkelaars blijven bij hun originele concept. De release is voorzien in het tweede kwartaal van 2015. Wellicht zal dit een moeilijke bevalling worden en zal het een saga worden met vallen en opstaan gezien het onderwerp van het spel.

hatred_960pxfb_hedimg

http://www.youtube.com/watch?v=qV3PhvCf_Jg

Leave a Comment