Gaming Nieuws Wii U

Herbekijk hier de Splatoon Nintendo Direct

Nintendo had voor ons een kleine Direct klaarstaan voor het aankomende Splatoon, een nieuwe IP voor Wii U. In de direct vinden we wat nieuwe info terug over zowel de single- als multiplayer van de game. Leuk om te weten is dat de ontwikkelaars van plan zijn om na de release gratis content te verdelen.

Verder heeft Nintendo ook een gratis demo bekendgemaakt voor game. Je zal de game aanstaande zaterdag voor een bepaald aantal uren online kunnen spelen. Mensen die de demo gedownload en gespeeld hebben kunnen de game digitaal aanschaffen voor €35,99. Splatoon verschijnt exclusief op Wii U en komt op 29 mei in de (digitale) winkelrekken te liggen.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden