Het FBI SWAT Team in de trailer van Rainbow Six Siege

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

We kregen als een duchtig voorproefje met de introductie van de Britse elitetroepen van SAS. De uitrusting en de methodes van de FBI zijn wel anders, maar niet minder doeltreffend. De trailer laat zien hoe ieder lid van het vierkoppige team ertoe bijdraagt een succesvolle combinatie te zijn.

253fa6e

Agent Ash heeft een granaatwerper ter zijn beschikking. Collega Pulse heeft dan weer een tracker die in staat is hartkloppingen op te pikken. Castle schouwt dan weer met een kogelvrij beschermingspaneel die zijn nut zal bewijzen en Thermite heeft blijkbaar een speciaal chemisch goedje die probleemloos gaten kan slaan in muren.

R6-operators-ash_196403

Uiterlijk lijken ze dan wel ongeveer hetzelfde als hun SAS-collega’s, maar de trailer laat duidelijk zien dat de keuze van welke agent te koppelen aan welke missie doorslaggevend zal zijn voor het resultaat.

rainbow_6_patriots.0

Uiteraard is dit het einde niet van teamintroducties men verwacht nog GSG-9, Spetsnaz en GIGN. Rainbox Six Siege wordt verwacht op 13 oktober 2015.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_55740edf4fbed_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”Rainbow Six Siege” name=”Rainbow Six Siege” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Leave a Comment