Gaming Nieuws PS4 Videos Xbox One

Humanity trailer van Dying Light

“Vermoorden of vermoord worden,” zeggen ze. Maar is dat wat jij zou doen?

Warner Bros. Interactive Entertainment en Techland stellen die vraag in de nieuwste trailer van Dying Light. Artsen, leraren, vaders en zonen… of tenminste, dat waren ze. Nu hebben ze het licht in hun ogen verloren, en zijn ze veranderd in wrede monsters die een grotere dreiging worden als het nacht wordt. Wanneer buren zich tegen elkaar keren, en het gevecht om in leven te blijven het enige is om je in leven te houden, wat gebeurt er met de mensheid?

Door de jaren heen zijn we gewend geraakt aan het doden van zombies in videogames, maar wie waren deze zombies voor ze geïnfecteerd raakten? Hebben ze nog steeds een menselijke kant? In de ‘Humanity’ trailer wil Techland de realiteit achter zombiefictie aan de kaak stellen en een diepere kijk bieden op wat een zombie-epidemie voor de mensheid zou betekenen.

In de nieuwe trailer van Dying Light zien fans wat er over is van de stad Harran nadat een kwaadaardige uitbraak begint te verspreiden. Wanneer de nacht valt moeten spelers alles op alles zetten om te overleven. Ze zullen zelfs keuzes moeten maken die hen doet twijfelen aan hun eigen menselijkheid.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden