Featured Gadgets iOS Mobile Tech Nieuws

‘iOS in the Car’ autosoftware gedemonstreerd

Een ontwikkelaar van ‘iOS in the Car’, een voorlopige naam voor Apple’s mobiele besturingssysteem voor boordcomputers van voertuigen, heeft een video online gezet waarin de software gedemonstreerd wordt.

In het filmpje zien we het iOS 7.0.3. besturingssysteem op een iPhone, en een aangepast scherm voor de auto-versie. Voorlopig is de auto-versie van iOS niet zo uitgebreid als een ‘normaal’ iOS 7 besturingssysteem, maar belangrijke zaken zoals navigatie zouden wel al functioneren. De iOS in the Car software maakt gebruik van een geëmuleerde homeknop.

Apple maakte onlangs bekend dat de iOS in the Car-software kan ingebouwd worden in toekomstige wagens. Een releasedatum kennen we helaas nog niet.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Featured Smartphones en Tablets Tech

Voordelige smartphones: De Huawei Ascend Mate

Goedkope smartphones: Huawei Ascend Mate Het Chinese Huawei komt ook met een zogenaamde ‘phablet’, oftewel een kruising tussen smartphone en