Launchtrailer voor Assassin’s Creed Chronicles: China

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Assassin’s Creed Chronicles: China, de eerste episode uit de Assassin’s Creed Chronicles trilogie is vanaf morgen, 21 april, verkrijgbaar voor PC en is vanaf 22 april te downloaden via PlayStation Network voor PlayStation 4 en via Xbox Live Marketplace voor Xbox One.

In het 16de eeuwse China besluit de pas aangestelde Keizer Jaijing om zijn rijk te zuiveren van ieder potentieel gevaar voor zijn regime. Daar hoort ook het Chinese Assassin Broederschap bij. In de geanimeerde kortfilm Assassin’s Creed Embers vluchtte de jonge Assassin, Shao Jun, naar het westen om haar training te voltooien bij niemand minder dan Ezio Auditore. Nu keert ze terug naar China om haar vermoorde broeders te wreken en het Chinese Broederschap te redden.

Chronicles wordt een aparte reeks in het Assassin’s Creed universum. Andere games die zich ergens anders afspelen werden reeds aangekondigd. Onze review van het eerste deel in China mag je binnenkort verwachten!

Leave a Comment