Gaming Nieuws PS4

Limited Edition Star Wars PS4 bundel aangekondigd

Tijdens de D23 persconferentie van Disney was er een opvallende aanwezigheid op het podium: de PlayStation 4. Disney slaat de handen in elkaar met Sony om een exclusieve Limited Edition console op de markt te brengen, helemaal in een Star Wars jasje.

Er zijn een aantal verschillende opties. De Limited Edition Battlefront PS4 bundel bevat een 1TB console samen met een exclusieve Darth Vader controller. In de bundel vinden we uiteraard een exemplaar van Battlefront terug, samen met een digitale voucher voor vier klassieke Star Wars games speelbaar op PS4: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter en Star Wars Bounty Hunter. De games komen later op afzonderlijk in de PlayStation Store terecht en bieden ondersteuning voor trofeeën.

20393811389_d131b6b9de_k

Voor wie liever Disney Infinity 3.0 in huis haalt, zal Sony ook een Darth Vader bundel op de markt brengen samen met een Infinity Starterkit. Ook deze bundel bevat een voucher voor de vier klassieke Star Wars games. Geïnteresseerden kunnen de bundel met Battlefront al pre-orderen bij Bol.com.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden