Media Mobile Tech Nieuws

Medialaan lanceert Stievie Free applicatie

Via de Stievie Free applicatie is het nu mogelijk om gratis de zenders van Medialaan (VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM & QMusic) te bekijken op computers, smartphones en tablets. Je kan met Stievie Free ook uitgesteld kijken tot zes dagen terug.

Een gratis versie van de bekende Stievie app werd al in augustus aangekondigd maar is nu beschikbaar in de applicatiewinkels. Na het succes van gratis afleveringen op VTM.be moet Stievie Free nu staan voor innovatie en gebruikscomfort. De app heeft een intuïtieve interface meegekregen en registeren is zelfs niet vereist.

stievie_homepagina_2

Het inkomstenmodel van Stievie Free is gelijkaardig aan dat van de webafleveringen van VTM.be, de app gebruikt korte videoadvertenties die niet doorspoelbaar zijn. Volgend jaar komt Medialaan met een volledig vernieuwde versie van de betalende Stievie-app.

logo__baseline

Stievie Free is vanaf nu te vinden op www.stievie.be (webversie) en in de App Store voor iOS en Google Play voor Android toestellen.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

1 Comment

  1. Avatar

    danieldecan

    December 8, 2015

    ik ben radioamateur op pensioen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Smartphones en Tablets Tech Nieuws

Specs Oppo Find 7 bekendgemaakt: 5,5 inch en 1440p

  Smartphone-fabrikant Oppo heeft net enkele specificaties bekendgemaakt van haar nieuwste vlaggenschip: de Oppo Find 7. Het is meteen duidelijk
Featured Mobile Reviews Smartphones en Tablets

Kingdom Rush Frontiers Review

We nemen eens een kijkje naar de allernieuwste Tower Defense game van Ironhide Studios op iOS: Kingdom Rush Frontiers. Frontiers