Medialaan lanceert Stievie Free applicatie

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Via de Stievie Free applicatie is het nu mogelijk om gratis de zenders van Medialaan (VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM & QMusic) te bekijken op computers, smartphones en tablets. Je kan met Stievie Free ook uitgesteld kijken tot zes dagen terug.

Een gratis versie van de bekende Stievie app werd al in augustus aangekondigd maar is nu beschikbaar in de applicatiewinkels. Na het succes van gratis afleveringen op VTM.be moet Stievie Free nu staan voor innovatie en gebruikscomfort. De app heeft een intuïtieve interface meegekregen en registeren is zelfs niet vereist.

stievie_homepagina_2

Het inkomstenmodel van Stievie Free is gelijkaardig aan dat van de webafleveringen van VTM.be, de app gebruikt korte videoadvertenties die niet doorspoelbaar zijn. Volgend jaar komt Medialaan met een volledig vernieuwde versie van de betalende Stievie-app.

logo__baseline

Stievie Free is vanaf nu te vinden op www.stievie.be (webversie) en in de App Store voor iOS en Google Play voor Android toestellen.

1 thought on “Medialaan lanceert Stievie Free applicatie”

Leave a Comment