Mega Slowbro onthuld voor Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Vandaag heeft The Pokémon Company International de megageëvolueerde vorm van Slowbro aangekondigd in een nieuwe trailer, die voor het eerst vertoond is op het Wereldkampioenschap Pokémon 2014 in Washington, D.C., door de heer Junichi Masuda, video game director bij GAME FREAK.
 
Slowbro, een Water- en Psychic-type Pokémon, is een van de twee geëvolueerde vormen van Slowpoke, de andere is Slowking. Wanneer Slowbro mega-evolueert in Mega Slowbro, verzamelt zijn energie zich in de Shellder die aan zijn staart zit vastgeklemd. Het resultaat is dat zijn schild nog harder wordt, wat zijn pantser enorm sterk maakt. In het gevecht balanceert Mega Slowbro op zijn staart, waarbij hij Shellder als een ondoordringbaar pantser over zijn lichaam draagt.

Mega Slowbro heeft de Shell Armor Ability, wat verhindert dat tegenstanders kritieke treffers kunnen plaatsen, waardoor Mega Slowbro een defensieve dreiging vormt in het gevecht. Zijn Defense en Sp. Atk stats worden ook groter, zodat hij een geweldige teamgenoot is voor lange gevechten waar uithoudingsvermogen een belangrijke factor is.
 
Spelers kunnen Slowbro mega-evolueren in de Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire videospellen, die vanaf 28 november 2014 verkrijgbaar zullen zijn voor de Nintendo 3DS-familie.

0 thoughts on “Mega Slowbro onthuld voor Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire”

Leave a Comment