Gaming Nieuws PC

Mighty Quest for Epic Loot uit beta

Het ‘open bèta’-label van The Mighty Quest for Epic Loot vervalt, wat betekent dat de game officieel gereleased is. Tijdens de bètaperiode werden er veel nieuwe features toegevoegd waaronder crafting, vrije creatie-modus, barricades, nieuwe vallen, zeldzame wezens en clans. Zo is de game voortdurend verbeterd.

Voor ons waren de bètaperiodes van The Mighty Quest for Epic Loot een manier om te blijven werken aan de game en het in de juiste richting te duwen,” aldus Quentin Gallet, Executive Producer. “Nu de basisgameplay er is en de toon gezet is, richten we onze aandacht op de samenwerking met de community om de game nog verfijnder te maken. Mighty Quest krijgt regelmatig updates met nieuwe features en met de hulp van onze community blijft de game groeien.

Als onderdeel van de officiële release van The Mighty Quest for Epic Loot, is vanaf nu het Infinite Pack beschikbaar: een all-in pakket dat alle reeds uitgekomen content en toekomstige content bevat. Het pakket geeft toegang tot de vier hoofdpersonages, eerder verschenen zeldzame wezens en vallen, twee epische ringen, een Bling Mine, een Material Mine en alle toekomstige wezens en vallen vanaf het moment dat ze beschikbaar zijn. Het Infinite Pack is nu in-game, via de webshop of via Steam voor beperkte tijd te koop voor €19,99.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden