Featured Gaming Nieuws PlayStation PS4

Naughty Dog focust ‘110%’ op Uncharted 4

November 2013 verspreidde de eerste teaser-trailer voor Naughty Dog’s nieuwste deel van de Uncharted serie zich op het internet. Later, op E3 2014 werd bekend dat het ‘Uncharted 4: A Thief’s End’ zou genoemd worden. Omdat Uncharted 4’s schrijfster, Amy Hennig, afscheid nam van de Naughty Dog studio, werden de directors van Naughty Dog’s andere groot succes: The Last of Us ingezet.

Deze twee heren, Neil Druckmann en Bruce Straley werden door fans goed ontvangen, en dat merkten ze.

Deze week zeiden ze in een interview met onze collega’s bij gameinformer dat ze zich volledig willen inzetten om Uncharted 4 onvergetelijk te maken. Ze gaan zelfs zo ver dat andere projecten van de studio, zoals een The Last of Us 2 tijdelijk in de koelkast gezet worden.

“We zijn nu 110% bezig met Uncharted 4. Oogkleppen op, maak dit geweldig.”

In het interview betwijfelen ze ook of er een mogelijkheid is voor een vervolg op The Last of Us, ze begrijpen dat veel fans vinden dat The Last of Us geen vervolg nodig heeft, maar of het er komt of niet, zijn zorgen voor later.

“We hebben al gebrainstormd om ideeën voor een vervolg op The Last of Us en nieuwe games, maar die belanden voorlopig even in de koelkast terwijl we werken aan Uncharted 4.”

De releasedatum valt binnen 2015, fans van The Last of Us zullen dus nog even moeten afwachten of er een vervolg komt of niet, maar intussen zullen ze wel al kunnen genieten van een prachtig Uncharted 4, waar een heel team met toewijding aan gewerkt heeft.

Wij zijn alvast benieuwd.

Bol

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden