Featured Gadgets Smartphones en Tablets

Nieuwe Pebble ‘Steel’ smartwatch

De Pebble smartwatch is ongetwijfeld een van de meest succesvolle Kickstarter-projecten ooit, en startte een golf van nieuwe ‘slimme’ horloges. Het bedrijf presenteerde op de CES 2014 beurs in Las Vegas een nieuwe variant op de Pebble: de Pebble Steel.

140106C.Steel-Trio-1024x640

De Pebble Steel heeft vooral een nieuw uiterlijk gekregen: de smartwatch ziet er veel zakelijker uit en lijkt meer op een ‘echt’ horloge. Ook heeft Pebble Corning Gorilla glass gebruikt voor het 1.54 inch e-ink display, armbandjes van leder en staal zijn gratis meegeleverd. Ook nieuw een een kleine LED-indicator.

De Pebble Steel bevat dezelfde specificaties als de gewone Pebble. De fabrikant heeft haar applicatiewinkel en de SDK voor ontwikkelaars echter wel sterk verbeterd.

Pebble Steel bevat met een adviesprijs van $249 wel een groter prijskaartje dan de normale Pebble die voor 100 dollar minder wordt verkocht. Voorlopig is de Steel smartwatch enkel verkrijgbaar op de Pebble website, de gewone Pebble kan je vinden op Amazon.co.uk.

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Featured Smartphones en Tablets Tech

Voordelige smartphones: De Huawei Ascend Mate

Goedkope smartphones: Huawei Ascend Mate Het Chinese Huawei komt ook met een zogenaamde ‘phablet’, oftewel een kruising tussen smartphone en