Featured Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Ontmoet Elise in Assassin’s Creed Unity

In deze nieuwe Assassin’s Creed Unity CGI-trailer volgen we Arno tijdens een race tegen de klok. Arno haast zich door de drukte en de chaos van Parijs om Elise te redden van de Guillotine. Elise is een jonge dame met adellijk bloed met een centrale rol binnen het verhaal van Assassin’s Creed Unity. Deze jonge, sterke en onafhankelijke vrouw is vastberaden om haar rol als lid van de Tempelier-dynastie te vervullen en haar doelen te bereiken. Tijdens haar avontuur midden in de chaos van de Franse Revolutie krijgt ze veel te maken met Arno, de Master Assassin, en vormen zij ondanks alles een onwaarschijnlijke coalitie.

unnamed (1)

Assassin’s Creed Unity Roman

Naast de nieuwe CGI-trailer biedt Ubisoft fans de unieke kans om de nieuwe roman van Oliver Bowden, bekend van de eerdere bestseller Assassin’s Creed boekenreeks, te pre-orderen. Deze nieuwe Penguin Books paperback is gebaseerd op Assassin’s Creed Unity en gaat verder waar de vorige boekenserie ophield. Het boek neemt je mee op een reis waarin het schrille contrast tussen arm en rijk een versplinterde natie in vuur en vlam zet. Verteld vanuit het perspectief van Elise volg je haar terwijl ze samen met Arno verwikkeld raakt in het eeuwenoude conflict tussen de Assassins en de Tempeliers. Op zoek naar vergelding voor alles wat hen is afgenomen leidt hun avontuur hen door een wereld waar het gevaar van alle kanten op de loer ligt.

Elise: The Fiery Templar figurine

unnamed (2)

Voor de echte verzamelaars onder ons is het weer tijd voor een nieuwe Ubi Collectible! ‘Elise: The Fiery Templar’ is een gedetailleerde figurine die Elise afbeeldt terwijl ze door het vizier van haar pistool kijkt en haar zwaard achter haar rug verbergt. Haar houding onderlijnt haar onafhankelijke en krachtige persoonlijkheid tijdens een periode van chaos en brutaliteit. Dit verzamelitem kan samengevoegd worden om een diorama te vormen met de eerder onthulde figurine ‘Arno: The Fearless Assassin‘. Dit verzamelitem bevat eveneens extra digitale content voor Assassin’s Creed Unity.

Assassin’s Creed Unity is vanaf 28 oktober wereldwijd verkrijgbaar, het boek ‘Assassin’s Creed Unity’ is verkrijgbaar vanaf november en de ‘Elise: The Fiery Templar’ figurine is verkrijgbaar vanaf 14 oktober 2014.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden