Featured Gaming Nieuws PlayStation

PlayStation Now pas in 2015 naar Europa

De streamingsdienst PlayStation Now zal pas begin 2015 verkrijgbaar zijn voor Europa, dat blijkt uit een vrijgegeven roadmap van Sony. Volgende maand gaat PlayStation Now in beta, maar enkel voor Amerika. Zij zullen al deze zomer aan de slag kunnen met PlayStation Now.

Sony gaf ook enkele details vrij over de gebruikte hardware voor de clouddienst, er worden acht PlayStation 3’s op één moederbord geplaatst en in een serverruimte gestoken. Werken met ‘echte’ PS3 systemen zou te veel ruimte innemen en vooral te veel energie verbruiken.

Wij kijken alvast uit naar PlayStation Now, maar we zullen dan toch nog eventjes geduld moeten hebben. De belangrijkste reden waarom Europa pas als laatste aan de beurt komt is door de grote diversiteit aan (slechte) internetverbindingen in Europa, en ook deels door de belachelijke downloadlimieten die in sommige landen nog gehanteerd worden.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden