Gaming Nieuws PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Prijskaartje en Releasedatum voor Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts: The Great War, de puzzle-adventure game die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, is verkrijgbaar vanaf 25 juni 2014. De game zal beschikbaar zijn als download voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en op PC voor €14,99.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xTvWk449GkE”]

De Game vertelt het verhaal van kruisende lotsbestemmingen en een gebroken liefde in een verscheurde wereld. Spelers krijgen de kans om een ontroerend doch komisch avontuur te beleven dat zich focust op de reis van vier personages. Zij beleven de gevechten en moeilijkheden van de Grote Oorlog, samen met hun trouwe viervoeter. Alle hoofdpersonages zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze worden allen geconfronteerd met vriendschap, liefde, opoffering en tragedie als ze elkaar helpen om hun menselijkheid te behouden tijdens de gruwelijkheden van de oorlog.

Valiant Hearts: The Great War wordt ontwikkeld door een klein team van Ubisoft Montpellier, bekend geprezen titels als Beyond Good & Evil, Rayman Origins en Rayman Legends. Het team gebruikt UbiArt Framework om op gemakkelijke en efficiënte wijze de comic-book stijl van de game te animeren. Die bestaat uit een breed kleurenpallet, variërend van donkere loopgraven tot groene bossen en besneeuwde velden, wat zorgt voor een schilderachtige variatie en visueel contrast. Ubisofts UbiArt Framework is een krachtige engine die programmeurs en artiesten toelaat hun kunst tot leven te brengen. De engine biedt de mogelijkheid om het originele concept onaangepast in de gamewereld te plaatsen.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden