Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox

Prison Architect binnenkort op consoles

De populaire simulatiegame Prison Architect zal binnenkort z’n opwachting maken op de PS4, Xbox 360 en Xbox One. In Prison Architect is het de bedoeling om je eigen gevangenis te bouwen, ervoor zorgen dat er geen Prison Break-achtige toestanden optreden en dat de gevangenen tevreden blijven. De game is al sinds oktober vorig jaar beschikbaar als Early Access titel op Steam maar krijgt deze lente een uitbreiding naar de huidige consoles.

De nieuwe consoleversies zullen ook enkele unieke extra’s bevatten, waaronder de Prison Warden Mode. Hierin kruip je meteen in de huid van een gevangenisdirecteur in een reeds gebouwd complex. Ook zal de game sociale elementen bevatten waarmee het mogelijk is om gevangenissen met andere spelers te delen. Een releasetrailer van Prison Architect vind je hieronder.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden