Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Project CARS opnieuw uitgesteld

Slightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Games Europe S.A.S kondigen aan dat Project CARS in mei beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De nieuwe verschuiving in releasedatum komt er doordat het team meer tijd nodig heeft om de game af te werken. Oorspronkelijk zou de game uitkomen in november, maar dat werd verschoven naar maart. Ook die datum werd dus niet gehaald. De Wii U versie van Project CARS verschijnt sowieso later.

Ondanks onze voorgeschiedenis in het maken van geprezen racegames is ProjectCARS het grootste en meest ambitieuze project tot op heden. De game, die voor 99.9% af is, blijft nog met wat kleine problemen kampen die we graag willen verhelpen. We willen dan ook de fans geven waar ze al eventjes om smeken en door mei als nieuwe releaseperiode voorop te stellen, zijn we zeker daar ook in te zullen slagen.” aldus Ian Bell, Head of Studio bij Slightly Mad Studios. “We willen opnieuw onze fans bedanken voor hun steun en geduld. De verwachtingen liggen hoog en we willen dan ook dat gamers hetgeen krijgen wat ze verdienen: een volledige, op punt gestelde racegame vanaf de dag dat Project CARS in de rekken ligt. Aangezien onze focus dan ook vooral bij de gaming community ligt, zullen we gratis content uitbrengen ter compensatie van dit uitstel en om onze dankbaarheid te tonen. Het geschenk, waar fans zeker mee zullen tevreden zijn, zal vanaf release beschikbaar zijn en zullen we binnenkort onthullen.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden