Releasedate en pre-order bonussen voor Toukiden: The Age of Demons bekendgemaakt

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Toukiden: The Age of Demons, de langverwachte Vita-exclusive van Tecmo Koei, zal beschikbaar zijn vanaf 14 februari 2014.

De game lanceerde al eerder in Japan, waar het meer dan 420.000 exemplaren verkochte. Toukiden vertelt het verhaal van het laatste sprankeltje hoop voor de mensheid. De Oni-demonen met verschillende krachten en groottes vallen de wereld aan dankzij ‘cracks’ in tijd en ruimte. Gelukkig vechten de Slayers in de naam van mensheid terug. In Toukiden: The Age of Demons speel je als een jonge Slayer om de mensheid te redden. Character customization, verschillende wapens en armor staat tot je beschikking. De game bevat een uitgebreide character creation mode en er zijn zes verschillende wapentypes die je kan upgraden op de manier dat jij wilt.

Tecmo Koei kondigde ook de pre-order bonussen aan voor de game. Er zullen twee additionele pre-order DLC-pakketten beschikbaar zijn, eentje met het ‘Mitama of Niijima Yae’ en een pantser. Als je pre-ordert krijg je ook twee exclusieve missies.

Leave a Comment