Releasedatum, beta, screens en details Black Ops 3

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Hoewel de officiële onthulling van Call of Duty: Black Ops 3 pas morgen begint, zijn er al heel wat promotionele posters gelekt met waardevolle info. Eerst en vooral is er een releasedatum naar buiten gekomen: 6 november 2015. De game zou dus op een vrijdag in de winkelrekken moeten liggen.

Verder wordt het ook duidelijk dat de single player online co-op voor 4 spelers zal bevatten. Verder zal de traditionele Zombie-mode werken met een XP-systeem, krijgt de multiplayer een ‘Specialist’ class en zal je kunnen rondlopen met ‘controlled thrust jumps’. Wie pre-ordert, zal toegang krijgen tot de officiële beta voor PS4, PC en Xbox One. Een beta voor een Call of Duty game is erg opmerkelijk, dit gebeurde wel eens met World at War voor de Xbox 360.

Ook opmerkelijk: Xbox 360 en PS3 worden nergens vermeld, wat ons doet vermoeden dat Black Ops III exclusief voor de huidige generatie zal verschijnen. Ook wordt er gespeculeerd dat het hoofdplatform van Xbox naar PlayStation verhuist, aangezien Sony ruim wat reclame maakt voor de game en ‘PlayStation’ als eerste vermeld staat in bovenstaande afbeelding. Neem dit echter nog met serieuze korrel zout.

dXB8CrW J4eLEOV U9wVov9 ZK8Egmy

Leave a Comment