Releasedatum en prijskaartje voor Child of Light

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Ubisoft® bevestigt vandaag dat Child of Lightverkrijgbaar is vanaf 30 april 2014 als download op Xbox LIVE voor Xbox 360 en Xbox® One, op PlayStation Network voor PlayStation® 3 en PlayStation 4, in de Nintendo eShop voor Wii U en op PC Digital voor €14,99.

Child of Light is gemaakt door een klein team van ervaren ontwikkelaars in de Ubisoft Montreal Studio en ontwikkeld op Ubisofts UbiArt Framework. Met deze krachtige engine brengen programmeurs en artiesten hun creaties tot leven doordat de engine toelaat om originele concept art onbewerkt in de gamewereld in te voeren. Hierdoor stap je in Child of Light in een interactief schilderij tijdens het spelen.

Child of Light is geïnspireerd door klassieke sprookjes en nodigt je uit voor een episch avontuur in de magische wereld Lemuria. Onthul mysteries, neem deel aan beurtelingse gevechten zoals in klassieke RPG’s en ontdek het mythische koninkrijk. Kruip in de huid van Aurora, een kind weg van thuis die, in haar avontuur om huiswaarts te keren, de zon, de maan en de sterren moet terugbrengen. Deze worden gevangen gehouden door de mysterieuze ‘Koningin van de Nacht’.

Samen met Igniculus de vuurvlieg en andere vrienden, komt Aurora oog in oog te staan met haar grootste angsten. Versla draken en andere mythische wezens in deze moderne versie van een ‘coming-of-age’ verhaal.

Leave a Comment