Gaming PS4

Resogun Defenders en nieuwe gratis content onderweg

Resogun, de actievolle spaceshooter van Housemarque, krijgt binnenkort haar derde en overigens laatste DLC pakketje: Defenders. Op 18 februari kunnen we aan de slag met volgende nieuwe modi:

  • Protector Mode: In Protector Mode maak je gebruik van een heleboel nieuwe power-ups en upgrades om zo veel mogelijk mensen te redden van de ondergang. De modus bevat ook een volledig nieuwe ‘planet flip’ functie die zonder twijfel voor enkele spannende momenten zal zorgen.
  • Commando Mode: In deze spelmodus worden de rollen omgedraaid, in plaats van je comfortabele stoel in de cockpit van een ruimteschip bestuur je nu een figuurtje op de grond.

Het Resogun Defenders DLC pakket lanceert volgende week voor €4,99, en is uiteraard inbegrepen in de Season Pass.

16312379518_612b2c0732_b 16313829059_0da7a581df_b 16499096402_208c861540_b

Maar daar stopt het niet, want de ontwikkelaars hebben ook een heuse ‘Challengers’ update vrijgegeven die voor iedereen gratis te downloaden is. De patch introduceert ‘Challenges’, specifieke missies met een aantal opdrachten. Net zoals bij vele andere games zal je mooie beelden kunnen maken met de Photo Mode. Ook is er vanaf een ‘mensengalerij’ aanwezig.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden