Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Reveal trailer en meer info over Call of Duty: WWII bekendgemaakt

Sledgehammer Games werkt momenteel aan het volgende deel in de Call of Duty franchise, Call of Duty: WWII. Zoals de titel al doet vermoeden keert de serie voor het eerst sinds Modern Warfare 4 terug naar Wereldoorlog II en de game zal dan ook volledig ‘boots on the ground’ zijn, in tegenstelling tot de drie vorige Call of Duty games.

Verder werd bekendgemaakt dat naast de singleplayer en multiplayer WWII ook een co-operatieve modus zal bevatten, en ook Nazi Zombies komt terug met een geheel onafhaneklijke verhaallijn. Verder wil Sledgehammer ook de kwetsbaarheid van soldaten aantonen en komt er in de singleplayer geen automatische levensgeneratie. Verder werd ook ‘The Headquarters’ bekendgemaakt, die een deel zal uitmaken van het multiplayergedeelte. Spelers kunnen er samenkomen en socializen, vergelijkbaar met het concept van The Tower uit Destiny.

Call of Duty: WWII lanceert op 3 november 2017. Wie pre-ordert krijgt toegang tot de beta.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden